GUIA - CAP AL CAP I CASAL DE CATALUNYA - PVP : 15 €

EL CAMÍ DEL LLOBREGAT A BARCELONA: CAP AL CAP I CASAL DE CATALUNYA és la quarta guia editada del Camí, un recorregut senyalitzat sobre la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de les terres de parla catalana.
Aquesta edició té la pecularietat de mostrar una latra cara de la gran ciutat: la de les iniciatives de les persones, a més del vesant turísticocultural, tot posant l'èmfasi en el batec social i artístic dels barris de la capital de Catalunya, així com la vitalitat, la creativitat i la humanitat dels seus habitants.
En aquesta guia hi trobareu una gran riquesa de continguts, perquè ha estat elaborada a partir de les aportacions de la gent dels barris de les ciutats que figura a la plana inicial d'agraïments.  
El Camí, a més d'esdevenir una eina de vertebració del país, de foment del turisme sostenible, de cultura, de participació i d'integració social, et convida a viure l'aventura d'immergir-te en les entaranyes dels nostres pobles, comarques i ciutats, pas a ps, fins a conèixer el país sencer: conèixer aquesta terra per estimar-la!


CAP AL CAP I CASAL DE CATALUNYA
elCamí del Llobregat a Barcelona

Edita : paS , Serveis de participació i sostenibilitat.
207 pàgines
Format: 20,5 x 13,5 cm

PVP : 15 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada