Què hi ha aquí?Aquí hi trobareu una mostra dels articles i serveis que oferim des de la llibreria'Espai31, especialitzats en cultura popular i tradicional. Llibres d' oficis antics i món rural, d' herbes remeieres i aromàtiques i cuina tradicional, d'història local i de llegendes.També hi podeu veure i comprar productes artesans de productors locals, sempre seguint el criteri de sostenibilitat , proximitat i de respecte social i al medi ambient.No oblidem el marxandatge de les entitats de cultura popular de la zona i les publicacions del museu i dels autors locals.A cada nova entrada dels productes hi trobareu la imatge de l'article , una petita fitxa tècnica, i el preu. En moltes també imatges addicionals..Al nostre bloc hi anem incorporant els llibres de segona mà que tenim a la botiga i al magatzem, en tenim de totes les temàtiques i en diversos idiomes, també col·leccionisme, sobretot postals antigues dels pobles dels Països Catalans. Desitgem que la iniciativa esdevingui del vostre grat. Esperem els vostres comentaris. Espai31 


Espai31, un local cultural i botiga situada a Cardedeu, va obrir les portes el 31 de març de 2012.
Llibreria especialitzada en cultura popular, mapes i rutes, història i monografies locals i autors comarcals.
Secció de llibres de segona mà.
Samarretes, pins i objectes de regal amb identitat.
Organitza exposicions i accions lúdiques i culturals: xerrades, cursos, sortides...

Botiga

De forma estable hi ha una selecció de llibres de monografies locals de les comarques del Vallès Oriental,Osona i La Selva i tot el relacionat amb el Montseny , Montnegre , Cingles de Bertí i Guilleries. Llegendes, rutes, mapes però també artesania i productes de la zona.
Hi ha una secció dedicada a les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals on hi podeu trobar tant llibres com productes i llibres de cuina tradicional.
També s'hi pot comprar tota mena de treballs relacionats amb la cultura popular i folklore : cançoners, partitures, estudis folklòrics, llegendes...
No ens hem descuidat de les entitats locals i hi tenim un racó per a les seves publicacions i marxandatge : Samarretes, gorres, pins, etc.

Podeu consultar-ne l'horari, l'adreça i més aquí.

Categories

Llibreria temàtica


Amb l'etiqueta de Llibres hi trobareu tot el nostre fons de llibreria.
Especialitzats en el Montseny, Montnegre, Vallès Oriental , Osona i La Selva.
Tradicions , llegendes i folklore català.
Cuina tradicional i herbes remeieres, Oficis antics i etnologia.
Monografies locals de tots els Països Catalans , especialitzats en les zones del Montseny i de les poblacions de les comarques del Vallès Oriental, Osona i La Selva.

CD's de música

Com a complement dels llibres de MÚSICA aquí hi trobareu dics CD's de música actual. També hi ha secció infantil.

Especialitzats en el música tradicionals, folck i cantaautors.