LLIBRE - RELATS DEL MONTSENY - PVP: 15 €


 RELATS DEL MONTSENY


Autors:
Grup d'Escriptors del Montseny (GEM)
Foto de Grup d'Escriptors del Montseny (GEM)

El GEM va ser creat el 4/5/2012 a l’Esplai de Santa Maria de Palautordera i el formen més d'una quinzena de persones relacionades amb els camps de la literatura, la il·lustració gràfica i la premsa comarcal. OBJECTIU ACTUAL: L’edició del llibre en català titulat "Relats del Montseny" que aplega les narracions de més d’una quinzena d’autores i autors de la contrada natural del Baix Montseny. Tenen el propòsit, des de la subscripció de la idea de modernitat, de contribuir a una extensa tradició literària d’ambientació comarcal que inclou noms de tant renom com Víctor Balaguer, Raimon Casellas, Santiago Rusiñol o Apel·les Mestres. Els relats, en molts casos, es publicaran il·lustrats.


COMPONENTS DEL GEM

Els membres de l’equip amb més experiència en aquest camp són Ramon Gasch, coautor de “Bon cop de falç”, qui ja s’ha autoeditat llibres anteriorment, i Eduard Claver, editor de la revista “Bagant”, portaveu de l’associació cultural Frederica Montseny (Santa Maria de Palautordera), publicada mitjançant subvencions i el petit mecenatge, combinat amb la susbscripció dels lectors.
Els altres escriptors del GEM són: Eloi Vila, Martí Pey, Glòria Berbel, Jordi Pascual, Marta Tàpias, Cristina Gutiérrez, Marisol García, Toni Broncano, Eva Martínez, Josep Ontañón, Manel Tobías, Jordi Plens i Josep Maria Panareda.
Il·lustradors: Núria Rossell, Martí Pey, Ramon Gasch, Armand Grau...


Format del llibre: 24 x 16 cm
Número de pàgines: 133.

PVP: 15 €
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada