HISTÒRIA DE CATALUNYA AL REVÈS - JORDI CREUS , FRANCESC RIBERA , (TITOT)


Editorial: ARA LLIBRES

Número de pàgines:  224ISBN:  9788415642374

 

PVP: 17,90 €


Com, els catalans, ens hem pogut arribar a
creure que vam perdre la Guerra de Successió?
Com ens hem pogut arribar a creure que hem
estat sota sobirania espanyola i francesa?
Res més lluny de la realitat!
Coincidint amb la commemoració dels 300 anys de la Guerra de Successió, arriba a les llibreries un llibre que parteix del rigor històric, però que dóna una interpretació diferent del 1714 que combina ironia i paròdia. Jordi Creus, director de la revista 'Sàpiens' i historiador i el cantant Francesc Ribera 'Titot' alliberen del jou de la mentida i situen els fets reals dels catalans en l'encadenat lògic i de la història. Una història que parteix de la gloriosa victòria valenciana a la Batalla d'Almansa que va evitar l'ocupació borbònica dels Països Catalans.


Què hauria passat si el Decret de Nova Planta no hagués perjudicat Catalunya? O si Lev Trotski o Albert Einstein s'haguessin convertit en aliats de la causa catalana? Aquestes són algunes de les preguntes que es fa un llibre que imagina des d'un punt de vista de ficció històrica els darrers tres-cents anys d'història de Catalunya.
Presentació del llibre a Cardedeu, diumenge 17 de novembre en el marc de la Fira de la Via Catalana.  Veure programa de la Fira de la Via Catalana 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada