CD - VIRATGES - CANYA D'OR


PVP: 12 


TRITÓ
Ja fa temps que el món de la gralla vol anar més enllà de la seva funció tradicional. Avui dia, la seva música està oberta a tot tipus de propostes. Grallers i timbalers, sense deixar de fer la nostra feina a peu de carrer, estem també explorant nous camins artístics, i ho estem fent amb punts de vista molt variats. Tot plegat fa que una colla de grallers creixi en tots els sentits, i que se li obrin nous horitzonts musicals.

Dins d’aquesta efervescència grallera, els Canya d’Or volem fer un pas endavant i presentar-vosViratges, el nostre primer disc. Com el seu nom indica, amb ell us proposem un gir musical, un cop volant que ens encamina cap a territoris sonors que ens agraden i que no han estat massa freqüentats per les gralles. Ens hi acompanyen tot de bons amics, músics excel·lents i reconeguts que han acceptat el repte de combinar els seus instruments i veus amb les nostres gralles i percussions. Al llarg del disc podreu gaudir de tots els Viratges de color que hi han aportat.

Iguament variat és el repertori que escoltareu: una cúmbia, una salsa, un bolero, música klezmer, un vals musette amb pinzellades de jazz, ritmes balcànics, música antiga... Tot un tastet de gèneres musicals exquisidament arranjat per Josep Maria Mayol, que ja fa anys que s’atreveix a traslladar al pentagrama tots els Viratges musicals que li anem proposant.

Us deixem, doncs, amb Viratges, un treball discogràfic amb el que volem celebrar el quinzè aniversari de Canya d’Or i ajudar a imaginar com pot ser una colla de grallers del futur.

Canya d’Or
Format:CD
Gènere:InstrumentalVocalMúsica TradicionalMúsiques Ètniques
Època:Música del RenaixementMúsica del Segle XXMúsica del Segle XXI
----
Compositor:Mateu Fletxa "el vell" (1481 - 1553) (bio autor)
Lluís Llach Grande (1948 - )
Vittorio Monti
Jaume Aguza (1978 - ) (bio autor)
Tomasz Lato
Luigi Guglielmi
Xavier Ciurans
Canya d’Or (bio autor)
Intèrprets:Jaume Aguza, Josep Maria Pérez, Oriol Nicolau Titus Prats, David Rincón
Núm. CDs:1
Segell discogràfic:Tritó
Referència:TD00102
Contingut:1. La Mirada d’en Marcello
2. Time
3. Mahala
4. Augusta
5. La tumbona
6. La bomba: "Ande, pues, nuestro apellido"
7. Czardas
8. Cerezo rosa
9. Cúmbia de la Festa Major

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada