CD - CASA MURADA - JOAN MASDÉU

Joan Masdéu


Casa Murada

2011
CD Digipack - POP


Casa Murada és el primer disc en solitari de Joan Masdéu. El tret de sortida de la seva nova etapa musical.PVP: 13 €  
Casa Murada és també l'espai íntim i fortificat on habiten i conviuen els seus costats més emotius. També, de vegades, foscos…

Un passeig per aquest refugi ple dels tresors més ben guardats, que s'endinsa pels racons d'un món interior cantat en primera persona.
Després d'una llarga i fructífera trajectòria al capdavant de Whiskyn's, Masdéu ha sabut trobar un nou espai per explorar i canalitzar la seva nova proposta a través d'un llenguatge particular que vertebra les cançons d'aquest disc.

Cançons que neixen totes elles a partir d'una melodia acompanyada de la senzillesa d'una guitarra acústica a les que sel's ha confeccionat un vestit a mida amb els arrajaments i instrumentació que cadascuna ha demanant.
Peces d'aparença intencionadament senzilla que amaguen una acurada el.laboració musical plena de colors , matisos i textures.
A Casa Murada Masdéu assumeix,per primer cop i juntament amb Àngel Santiago, la producció artística del seu disc.
Les lletres, implícites i introspectives, es fan properes i accesibles gràcies a les imatges de qüotidianitat que evoquen, seduïnt l'oient i arrossegant-lo cap a a la seva particular lectura i identificació personal.

Benvinguts a Casa Murada i sentiu-vos-hi com a casa vostra.

Música i lletres - Joan Masdéu, Producció artística - Àngel Santiago i Joan Masdéu, Gravació i mescles – Jesús Rovira a La Casa Murada, Mastering – Marc Parrot a Grabaciones Silvestres, Gravacions addicionals – Àngel Santiago a Tundra Studio, Gravació de bateries – Tomeu Janer a TJ so de Mallorca.
Joan Masdéu - Veus i guitarres acústiques, Àngel Santiago - Pianos, sintetitzadors, orgues, acordió, xilòfons i panderetes, Tomeu Janer - Bateries, Albert Serrano - Guitarres el.lèctriques, Sergio Santiago:Baixos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada