LA PARAULA SILENCIADA - MARC GRIJALVO

COSSETÀNIA EDICIONS                  

Col·lecció notes de color, 61

Format:   23 x 15,5 cm 
Número de pàgines: 188
340 grams

P.V.P: 13,90
ISBN: 9788490341889Presentació a Cardedeu: 4 de juny de 2014  a les 7 de la tarda a la Sala d'actes del Casal de la gent gran


La paraula silenciada

XXVI premi de narrativa Sebastià Juan Arbó

Marc Grijalvo

«No. No seria ell qui destaparia la caixa dels trons. No seria ell qui posaria els fonaments per destruir la unitat cultural d’un país que, malgrat tot, ell estimava. Ell no aixecaria la llebre, però com s’ho faria per ocultar-ho tot? Al cap i a la fi, encara que fos quatre segles més tard, la veritat sortia a la llum. Com podia destruir el document?»
Aquestes eren les primeres reaccions del Dr. Martínez en tenir a les mans un dels enganys literaris més grans de tots els temps. La Unidad de España es veuria amenaçada i s’aixecaria un tsunami impossible de parar.
La paraula silenciada està escrita en un estil àgil, directe, sense circumloquis, tal com raja, pensat perquè el lector no pugui abandonar la novel·la fins a conèixer el desenllaç dels esdeveniments.
Algú va dir: «La veritat ens farà lliures.»

Marc Grijalvo

(Barcelona, 1978) compagina la tasca docent a l’Institut Cendrassos i la Universitat de Girona amb la consultoria privada a BIM Consultors. En la tasca acadèmica i de recerca ha estat ser guardonat amb el premi Yvette Barbaza (2010). Especialitzat en àrees vinculades en la promoció econòmica i el turisme, darrerament ha obtingut el títol de doctor en turisme, dret i empresa (2012). Amb La paraula silenciada realitza la seva primera incursió en el gènere de la novel·la, essent l’obra guanyadora del XXVI premi litarari Sebastià Juan Arbó (2013). Destaca que en les anteriors edicions del premi, és la primera vegada que una novel·la és guardonada per unanimitat pels membres del tribunal. Pare de dues criatures, la Núria i en Biel, actualment resideix a Pedret i Marzà,i es considera un empordanès més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada