L'ENIGMA COLOM - MARIA CARME ROCA

COLUMNA


Format:   23 x 15 cm 
Número de pàgines: 472
Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta

P.V.P: 20

ISBN: 978-84-664-1816-4

Presentació a Cardedeu: 4 de juny de 2014  a les 7 de la tarda a la Sala d'actes del Casal de la gent granSinopsi
1493. L’almirall Colom ha tornat de les Índies Occidentals i prepara una altra expedició. Temps enrere, Guerau de Gualbes, fill bastard d’un noble, havia treballat sota les seves ordres.
Però ara es veu obligat a amagar-se dels seus enemics en una Barcelona que procura mantenir les seves institucions d’autogovern malgrat els intents del rei Ferran per controlar-les.
Mentre Guerau fa l’impossible per recuperar la confiança del seu antic mentor i l’amor de Blanca, la dona que estima, es veurà implicat en una teranyina de venjances, interessos i conspiracions
creuades que tenen com a nexe d’unió l’almirall Colom i el seu gran projecte.

Maria Carme Roca

Maria Carme Roca (Barcelona, 1955), historiadora i filòloga, des de l'any 1997 es dedica professionalment a l'escriptura. D'ençà d'aleshores ha publicat més de vint-i-cinc llibres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil. La passió que sent per la literatura i la història fa que sovint les uneixi i escrigui novel·les en què els sentiments són els protagonistes. La seva novel·la Intrigues de palau va resultar guanyadora del premi Nèstor Luján 2006. L'any 2008 va publicar El monestir proscrit i el 2009 Barcino.

http://www.mcarmeroca.cat/

veure video promocional

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada