EL PARC NATURAL DEL MONTSENY - TERESA ROMANILLOS, MARTÍ BOADA

Autors: 

Martí Boada  (text) i Teresa Romanillos (fotografia)

Editor: Viena


Format:
Preu: 29,50 €


Descripció

El Parc Natural del Montseny (Viena Edicions)  Es tracta d'una visió espectacular d'un massís amb una biodiversitat excepcional. El Montseny com exemple de paisatge en què el combinat de natura i presència humana ha generat un espai sociocultural dels més rellevants i singulars del país. "El paisatge forma part del nostre patrimoni individual i col·lectiu, i no és estàtic: es modela amb la mà i la mirada dels humans que en gaudim i que hi vivim i hi treballem". El llibre repassa els diversos ecosistemes que s’hi poden trobar i les activitats humanes que hi tenen lloc, i explica com qualsevol canvi en aquesta interacció, encara que pugui semblar insignificant, amb el transcurs del temps desencadena canvis rellevants. En definitiva el llibre -amb textos en català, castellà i anglès- vol celebrar aquest bell Montseny, ric i divers en la  natura i també en la cultura.

Teresa Romanillos Vidaña (Barcelona, 1960) és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en Medicina Interna i Cardiologia. És coautora del llibre Les plantes tòxiques de Catalunya i ha fet diverses exposicions fotogràfiques. Martí Boada i Juncà (Sant Celoni, 1949) és doctor en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i investigador de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB). Ha escrit més d’una seixantena de llibres de divulgació científica i col·labora en diversos mitjans sobre temes relacionats amb societat i medi.

L'edició del llibre ha estat possible gràcies a la col·laboració de les Diputacions de Barcelona i Girona, ajuntaments del parc, empreses privades i associacions empresarials.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada