L'ESPAI31 FA 3 ANYS ! MOLTES GRÀCIES !


Avui fa tres anys que vàrem obrir la llibreria Espai31, i inaugurem nou logotip dissenyat per Urgell comunicació. A partir d'ara el veure força arreu !
Aquest tres anys han servit per a consolidar el nostre projecte de llibreria de cultura popular i potenciar allò que més ens agrada o funciona.
Mantenim i augmentem el nostre fons de llibres de cultura popular, tradicions i folklore, flora i fauna i especialment cuina i herbes remeieres. Hem ampliat la secció de llibres de segona mà i hem fet un lloc per l'artesania i el regal fet a casa nostra.
També ens agrada sortir i voltar una mica, ja sigui amb les rutes de patrimoni o estant pressent a fires d'arreu de Catalunya.
Hem ampliat l'espai dedicat a botiga i el nostre horari, que ara és de mati i tarda.Tenim presència dins l'Agrobotiga del Montseny, on,a part dels excel·lents productes gastronòmics de la zona, també hi trobareu els nostres llibres del Montseny i de natura.
Tot això ha estat possible gràcies a tothom qui ha confiat en nosaltres, amics i clients que de tant en tant passeu per la llibreria i, a qui, donem especialment les gràcies en aquest tercer aniversari.
Hem superat una etapa, els tres primers anys, que sempre és complicada, però tenim molt projectes encara per a desenvolupar. Un pàgina web i la botiga online, on podeu conèixer tota l'oferta de llibres que tenim i també fer encàrrecs, ampliarem la zona de llibres de segona mà ordenats per temàtiques i potenciarem les sortides. Mantindrem les exposicions, ja estem preparant la de l'octubre i presentacions i continuarem, oi i tant, amb les tertúlies literàries...
Si voleu rebre informació dels actes que organitzem ens podeu escriure al correu espai31cardedeu@gmail.com i sereu  regularment informats.
Esperem continuar comptant amb el vostre suport !  31 mil gràcies !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada