SANT JORDI EN FEMENÍ

Aquest any dediquem el Sant Jordi a algú que no és Sant (amb excepcions), que no es diu Jordi i que no és home. El dediquem a totes les nenes, noies i dones amb una selecció de més de 50 títols dedicats al genere femení.

Dones que dibuixen (Pilarín Bayés, Silvia Pla, Maria Vidal, Montse Fransoy), que expliquen històries fantàstiques del poble (Sessi Sitjà) del Montseny (Margarida Aritzeta) o del Marroc (Nasira El Hadri El Yousfi) , d'intriga per a joves (Laia Perearnau), de les dones en la història de la Catalunya medieval (Elisenda Abertí), del 1714 (Patricia Gabancho) o vivències de la guerra (Encarnació Martorell, Rosa Regàs, M. Teresa Castelló). Autores comarcals (Teresa Sagrera, Montserrat Garriga, Assumpta Montellà) o de països llunyans (Sahar Delijani).De dones que han destacat en les seves professions, reals o novel·lades (Silvia Espinosa, Núria Pradas). Històries de dones lluitadores i compromeses, valentes (Carme Martí, Cheryl Strayed) . No ens em oblidat de la poesia (Rosa Codina, Laura Rosich, Laura Dalmau, Glòria Calafell, Bruna Generoso, Nora Albert).

I per que no sigui dit que és sant d'un dia, mantindrem i potenciarem aquesta temàtica durant tot l'any, afegint-la a les nostres especialitats: mapes, rutes i excursions, cuina tradicional i herbes remeieres, cultura popular i patrimoni.

Ja podeu trobar tots aquest llibres i més a la nostra llibreria del carrer Teresa Oller, 31 de Cardedeu. Dissabte,18 també participem a les Botigues al carrer, amb parada davant la botiga i els dies 22 i 23 amb parada a la plaça de l'església i davant la botiga.

A partir d'ara  podeu reservar el vostre llibre per Sant Jordi i fins a finals d'abril gaudireu del descompte especial i del regal d'un val de 3€ per a qualsevol compra de llibres de segona mà.

Comparteix aquest missatge al nostre Facebook ( https://www.facebook.com/espai.trentau ) sortegem vals per la compra de llibres de segona mà per un valor de 15€ entre tots i totes que hagueu compartit.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada