Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i
sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment,
elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan
puguem... fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts
per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels
plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o
sense, per als que ja tenen cert nivell i per als que tot just comencen,
i també per a aquells que sempre van amb presses. En aquest llibre hi
trobareu el que necessiteu: peixos senzills i molt saborosos, plats de
pasta i llegums espectaculars, carns saludables que es fan gairebé
soles, arrossos i amanides diferents, i també alguna coseta atrevida.
Tot amb l’objectiu que el resultat sigui sempre brutal!
Preu: 18,90€
Col·lecció:
Sensacions, núm. 8
ISBN: 978-84-9034-714-0
Nombre de Pàgines:
160
Nombre d'il·lustracions:
77
Mides:
17 x 24 cm
Enquadernació:
Rústica amb solapes
Data primera edició:
Març del
2018
Marc Ribas
Marc Ribas (Girona, 1976) és el cuiner popular i
rock’n’roller del programa de sobretaula
Cuines. També és conegut pel seu paper com a presentador de
Joc de cartes, el
reality show
gastronòmic de TV3, i anteriorment havia passat pels fogons de diversos
restaurants. En un d’ells, el Capritx, es va creuar amb el que ara és
el seu soci, el xef Artur Martínez, i des de llavors han treballat
plegats en diferents projectes gastronòmics. Malgrat la dilatada carrera
a la cuina, en Marc és artista de formació: la cuina el va atrapar quan
treballava en un restaurant durant l’etapa d’estudiant. Marc Ribas viu a
Terrassa i aprofita els dies que no és de rodatge per cuinar en aquesta
ciutat. El trobareu rere els fogons de la Taverna del Ciri, que aviat
també obrirà a Barcelona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada